+45 97161418  

Åbent Hus 11. og 12. november


Nedenstående deltager i vores åbenthus arrangement

Vi har aftaler med følgende om at de kommer og fortæller om hvad de kan tilbyde, men der kommer flere på listen i den kommende tid

Toftum Bjerge Camping - åben hele året

Toftum Bjerge Camping er en mellemstor hyggelig 3-stjernet campingplads, hvor der er plads til alle, højt til himlen, og mulighed for en rigtig hyggestund.

Pladsen er anlagt i terrasser med en masse små dejlige lækroge, i pagt med den enestående natur som Toftum Bjerge også er. Campingpladsen ligger kun 300 meter fra stranden, som udover at ligge fantastisk ved de stejle skrænter også er kendt for at være sikker og med blåt flag. Toftum Bjerge er et fantastisk bakkelandskab skabt under istiderne og er i dag et meget kendt paraglider sted netop p.g.a. landskabet.


Åbningstider

Toftum Bjerge Camping er åbent hele året, men da vi ikke kan sidde i informationen 24 timer i døgnet vil der udenfor højsæsonen også være mulighed for at træffe os på 97 86 13 30.
Vi bor på campingpladsen og vil som regel være til at finde, der vil dog være tidspunkter hvor der vil være behov for at gribe telefonen.

Kiosk og café er åbent i højsæsonen, i for- og efteråret i weekenderne og om vinteren lukket. (se opslag på pladsen)


Og hvem er “Vi” så, altså værtsfamilien på campingpladsen…?

Vi er begge fra Vestjylland, Gitte er opvokset på Venø, Henrik i Struer. Efter 3 år som klassekammerater på gymnasiet, endte vi som par, og har været det siden. Siden er der kommet 4 børn til. Maja er 17 og hun er tit at finde bag disken i kiosken eller i caféen. Sara er 15, og også at finde i kiosken i ferierne. Jeppe og Jakob på 13 og 10, er som regel på legepladsen! Derudover tæller familien også hunden “Sako”.

Kom og hils på til åbent hus arrangementet 11. og 12. november hos Sørens Camping - vi glæder os til at fortæller jer om mulighederne for at campere hos os om vinteren og også hvilke muligheder der er for at få en fastliggerplads.

Aloe Vera produkter præsenteres af Lisbeth

Et naturligt kosttilskud
I lang tid og mange kulturer har Aloe vera været til gavn og glæde for mennesket. En stor del af vores viden om nytteplanter er ganske vist gået i glemmebogen med tiden, men den bliver nu i høj grad vakt til live igen på grund af den voksende interesse for naturlige metoder til bedre trivsel. En kombination af Aloe vera, sund kost og motion kan være en metode til at opnå bedre balance og større harmoni i hverdagen.
 
Aloe Vera
Kernen i Forevers virksomhed består af Aloe vera.
En plante som længe er blevet elsket for sine gode egenskaber.
Den tyktflydende indergelé kan enten presses og drikkes som et kosttilskud eller blandes med andre omhyggeligt udvalgte ingredienser til forskellige hud- og hårplejeprodukter. I dag er Aloe vera hovedingrediensen i de fleste af vores fantastiske produkter, f.eks. Aloe Vera Gelly og Forever Gel Original.
 
Kom ind og se på hvilke forskellige Aloe Vera produkter Lisbeth præsenterer på åbent hus arrangementet hos Sørens Camping 11. og 12. november

Ole Schou-Jensen viser Subaru og SsangYong bilmodeller

Ole kommer med to-tre biler til udstilling og så er han ellers klar til at fortælle jer om, hvor velegnede bilerne er til at trække campingvogne og til anden brug også.
 
Subaru og SsangYong

Om bilerne:
Det er ingen tilfældighed, at SUBARU igen og igen topper listen over de mest tilfredse bilejere verden over.
Viljen til at gå egne veje og skabe biler, hvor langtidsholdbar teknologi forenes med miljø, ekstreme præstationer og høj sikkerhed, gør japanske SUBARU til en unik biloplevelse.
Gennem årene har designerne hos SUBARU perfektioneret det koncept, der har kendetegnet mærket hele vejen igennem.
SsangYong er en traditionsrig koreansk producent af SUV og firehjulstrukne køretøjer. Gennem mere end 60 år har Ssangyong specialiseret sig i SUV og firehjulstrukne køretøjer, der såvel gennem teknik som design skiller sig ud fra mængden.
Udgangspunktet har altid været at tilbyde føreren en førsteklasses kvalitet og køre oplevelse. SsangYong biler produceres efter de mest moderne produktions metoder og de strengeste kvalitets standarder. SsangYong sælges i mere end 115 lande verden over.

Om firmaet:
Med over 22 års erfaring i bilbrancen, byder vi velkommen til ærlig og seriøs bilsnak, i vore lokaler på Tjelevej 40 - Herning Nord.
Vi er aut. forhandler af japanske SUBARU og koreanske SsangYong.
Som medlem af AutoBranchen Danmark, samt BOSCH Car Service - sikrer vi dig en fair og ordentlig rådgivning - både ved bilkøb og på vort aut. SUBARU og SsangYong værksted.
 
Kig ind til åbenthus arrangementet 11. og 12. november hos Sørens Camping og få en snak med Ole om de biler, han repræsenterer og som alle er velegnede til campingbrug

Camp2Go præsenterer sig på følgende måde:

Camp2Go er et rejsebureau, som sælger pakkerejser til hele Danmark. Vi pakker din rejse - du pakker din kuffert.
Vi er hjemhørende på Bornholm, hvor vi kan tilbyde plads på campingpladser, vandrerhjem, hoteller, sommerhuse og i ferielejligheder.
 • Vi sætter en ære i at skabe den bedste ferie for dig - vi tager telefonen når du har brug for hjælp.
 • Vi hjælper med pakker med mindst 1 overnatning og færge.
 • Vi hjælper også med færgebilletter, selv om du ikke skal bo hos os.
 • Vi sælger færgebilletter til Bornholm, Samsø, Fanø, Læsø, Langeland og Als.
 • Vi kan også hjælpe med Stena Line og Scandlines både til Sverige og Tyskland
Ring eller skriv til os.
www.camp2Go.dk

Camp2Go repræsenterer disse tre campingpladser på Bornholm:

Nordskoven Strand Camping
Nordskoven Strand Camping stor hyggelig plads, midt i skoven tæt på stranden.
Nordskoven Strand Camping er opdelt i områder med fred og ro og pladser som ligger tæt på legepladsen. Campingpladsen ligger perfekt for udflugter til hele øen.
Nordskoven Strand Camping ligger ved en af øens fineste sandbadestrande.
Antoinette strand er en af de meste populær badestrande på Bornholm. I højsæsonen er der livreddere på stranden.
Aktiviteter både på campingpladsen og i området omkring pladsen.
Er du til løb, cykling eller anden motion er der masser af aktivitet i og omkring campingpladsen hele sæsonen.
 
Dueodde Familiecamping & Hostel
Campingpladsen ligger direkte ud til Nordeuropas flotteste strand - børnevenlig og velegnet for windsurfere.
Dueodde strand er kendt for at have noget af verdens fineste sand.
Campingpladsen er en hyggelig familieplads, som ligger i læ af træer og klitter for havvind.
Hund er tilladt.
Åbent 1. maj - 30. september.
Reservation modtages hele året.
 
Hasle Camping
Hasle Camping er beliggende i et område med store naturoplevelser lige uden for døren kun et par 100 meter fra byen med havnen og de historiske silderøgerier. I byen finder du forskellige butikker.
Nyt havne bad med udspringsvipper, sauna, børnevenlig badestrand og cafeer. På campingpladsen findes en kiosk med et blandet udvalg af dagligvarer, is, øl og vand samt morgenbrød. Kiosken indeholder også en stor afdeling med Pizza take away.
Oplev også vores Restaurant KrudtHuzet, nyd solnedgangen på vores store udendørs terrasser.
På Hasle camping er hunde velkommen, men de skal altid være i snor, og må selvfølgelig ikke forstyrre andre gæster. Mellem camping pladsen og røgerierne, ned mod havet, findes et indhegnet område som er beregnet til luftning af hunde. I højsæsonen har vi en del aktiviteter både for børn og voksne bl.a grillaften om onsdagen hvor vi holder grill fest med live musik. Vi anretter de lækreste salater, kartoffelsalat, hvidløgsbrød, pizza og pommesfrites til børnene og campingchefen kreerer de lækreste grill menuer.
For børn har vi forskellige aktiviteter, det kunne være, ponyridning, skattejagt og mini golf tunering.
Afstand til Rønne 8 km - Afstand til Hammershus 10 km.

Camper præsenterer de nye lufttelte fra Wecamp, Westfalia og de nye A-måls-lufttelte

Wecamp Galaxy - Danmarks første lufttelt til A-mål

Nu passer dit lufttelt til dit A-mål

Galaxy er det eneste A-måls lufttelt på markedet og blev præsenteret for første gang i foråret 2017, på feriemessen i Bella Centret.

Opstilling af teltet er nemt og enkelt. Teltet har en ramme i fronten, som er fast med taget og pumpes op først. Herefter pumpes støtte-kanalerne op enkeltvis, monteres og fastgøres med velcro. Der er faste ventilationspunkter i teltet, og yderligere udluftningsåbninger findes i sidestykkerne, som har integreret myggenet.

I siderne er der tillige monteret oprulbare mørklægningsgardiner, mens fronten har klassiske gardiner.

To stænger medfølger, så sider og front kan nedfældes og danne en verandafunktion.

Sider og front kan lukkes op individuelt, ligesom de kan fjernes helt, så teltet fungere som et solsejl.

FUNKTIONER:

 • Hurtigt opstilling
 • 3 lags forstærket luftkanaler
 • 2 sidedøre med myggenet
 • 3 frontdøre med myggenet
 • Integrerede barduner
 • Indbygget ventilation
 • Indvendig mulighed for mørklægning
 • Pumpe med overtryksventil
 • Vælg mellem 4 forskellige størrelser
De lufttelte, som vi har kendt gennem de senere sæsoner bliver også præsenteret af Camper, som sælger deres produkter gennem bl.a. Sørens Camping. Se nærmere til åbenthus den 11. og 12. november.

Sørens Camping præsenterer de nye kvalitets luftfortelte fra Walker

Walker er nu på banen med lufttelte og I vil kunne se på Walker luftfortelt til vores åbent hus arrangement den 11. og 12. november - begge dage kl. 10-16.
 
Vi har også flere af de traditionelle Walker fortelte stillet op

Hedens Velvære - Smertelindring og Kranio Sakral Terapi

Smerter kan opstå overalt i kroppen og af mange forskellige årsager. Mange fysiske handicaps og stress relaterede lidelser medfører smerter, der kan lindres markant med blot få timers smertebehandling.

Vi tilbyder skånsom og naturlig smertelindring - uden brug af medicin.

Kranio Sakral Terapi

En behandlingsform, der med meget blide tryk korrigerer ubalancer i kraniet, rygsøjle og korsben. Samtidig arbejdes der med afbalancering af knoglerne, nervesystemet og normalisering af hjernevæskens pulsation.

Camp-let teltvogne - se dem opstillet i hallen

Isabella Camp-let er en teltvogn, der er skabt til at nyde camping i nærkontakt med naturen uden at undvære køkken, senge af høj kvalitet, et stort opholdsrum, masser af bagageplads og meget mere.

Camp-let betyder ”at campere let” og det er præcis hvad en Camp-let teltvogn er. Den er let at sætte op og kræver meget lidt af din tid. Isabella Camp-let er kompakt, når den er slået/foldet sammen og rummelig når den er slået op. Den har et unikt skandinavisk stil og udtryk og er klar til at tage med dig på storslåede udendørs eventyr.

Som noget helt nyt i 2018 kan du nu sammensætte din Camp-let, så den passer perfekt til dig og din families behov. Selve vognen er den samme i alle modeller, men du vælger selv hvilket telt og hvilket køkken du ønsker.

Du kan vælge mellem modellerne 2GO, Classic og Premium. Her varierer størrelse og mængden af komfort. Ud over, at du vælger teltmodel, vælger du også selv hvilket køkken du vil have i din Camp-let. Her kan du vælge mellem Standard, Allround og Deluxe, alt efter hvilke behov du har.

Om Sørens Camping
1. marts 2005 : Søren Olsen - bornholmer - er nu på egen boldgade med forretningen Sørens Camping mellem Herning & Snejbjerg.

Med næsten 30 år i branchen er Sørens Camping et sikkert sted at lave sin handel
Har pr. 1/2 2006 udvidet med Enggårdvej 31 og vi har også en hal på ca. 450m2
fra 2007 til 2010 havde vi en afd. i Klemensker på Bornholm.
Febuar 2008 Blev vi Camp-let center: Så vi Sælger nye Camp-letter.
se de sidste nye modeller hos os.
Jeg har over 28 års Camp-let erfaring.
1 dec. 2012 Åbner vi nye lokaler 1400 m2 på Teglvænget 7-9
1. marts 2015 holder vi 10 års jubilæum som Sørens Camping
1. juni 2015 Åbner vi en lille afd. på Bornholm igen ude på Nordskoven Strand Camping i Rønne,

mvh
Søren E. Kure Olsen
Kontakt
Sørens Camping
Teglvænget 7-9
7400 Herning
97161418
so@scamping.dk

Find vej
Sørens Camping  |   Teglvænget 7-9  |   7400  Herning  |   97161418  |   so@scamping.dk