+45 97161418  

Campingmesse Bornholm 20.-21. maj 2017


Camp2go og Sørens Camping arrangerer igen campingmesse på Bornholm 20. og 21. maj 2017

Sammen med Nordskoven Strand Camping arrangerer vi campingmessen 2017.
Vi opdaterer med oplysninger om de firmaer, der deltager efterhånden som detaljerne falder på plads

Camp2go

Camp2go arrangerer campingophold, pakkerejser, udlejning til din ferie af autocamper, hytter, campingvogn, feriecenter, ferielejlighed, vandrerhjem, hotel eller sommerhus. Se vore tilbud på www.camp2go.dk.

Sørens Camping

1. marts 2005 : Søren Olsen - bornholmer - er siden 1. marts 2005 på egen boldgade med forretningen Sørens Camping mellem Herning og Snejbjerg.
Med næsten 30 år i branchen er Sørens Camping et sikkert sted at lave sin handel.
Febuar 2008 blev vi Camp-let center: Så vi sælger nye Camp-letter. Se de sidste nye modeller hos os.
Jeg har over 28 års Camp-let erfaring.
1 dec. 2012 åbnede vi nye lokaler 1400 m2 på Teglvænget 7-9 i Herning.
1. juni 2015 åbnede vi en lille afd. på Bornholm på Nordskoven Strand Camping i Rønne
www.scamping.dk

Nordskoven Strand Camping

Campingpladsen: Nordskoven Strand Camping er for både par, børnefamilier, unge og voksne. Pladsen er indrettet til at imødekomme jeres ønsker!
Nordskoven Strand Camping har områder med fred og ro og områder for børnefamilier som ligger tæt på legepladserne. Vælger du Nordskoven Strand Camping, er du tæt på alt på øen, som har så mange oplevelsesmuligheder. Campingpladsen er det perfekte udgangspunkt for udflugter til hele øen. vi ligger tæt på et busstoppested.

Aktiviteter: Der er mange aktiviteter både på campingpladsen og i området omkring pladsen. Der skulle derfor være underholdning for alle.
Campingpladsen ligger tæt på både strand og by. På selve pladsen finder du desuden en legeplads med hoppepude og bordtennis, så børnene er underholdt i timevis. Du kan også tage et smut til den smukke Rønne by. I området omkring finder du blandt andet attraktioner som De Bornholmske Jernbaner, Hammershus og Christiansø.

Stranden og byen: For enden af Nordskoven Strand Camping ligger, en af øens fineste sandbadestrande ved navn, Antoinette strand./br> Antoinette strand er meget populær blandt dens gæster, da stranden bugter sig flere hundrede meter langs kysten. Der er god plads – og nemt at finde læ. I højsæsonen er der livreddere på stranden.
Fra Nordskoven Strand Camping og til midten af Rønne er der ca 2 km. Rønne er en gammel og meget hyggelig by, fra ca. år 1200.
www.nordskoven.dk

Campingferie.dk - det bedste til dig og din familie

Bag idéen og konceptet: Bag Campingferie.dk finder du Peer Neslein og firmaet Campingferie.dk ApS , hvor en række medarbejdere sammen med freelanceskribenter (selvfølgelig campister) leverer de mange rejsebeskrivelser, tester campingvogne, teltvogne og autocampere, besøger campingpladser og tester udstyr og tilbehør. Peer Neslein har arbejdet som campingjournalist, fotograf og eventyrer siden 1987. - Vores koncept bygger ganske enkelt på, at vi som aktive campister henter vores erfaringer og skriver vores artikler på de danske, nordiske samt ikke mindst Europas landeveje. Rejserne foretager vi med en campingvogn efter bilen, eller i en autocamper. Og det, uanset om det er sommer eller vinter, siger Peer Neslein, chefredaktør i Campingferie.dk. - Jeg mener at vi kun kan rådgive de danske campister om udstyr, tilbehør, fortelte, campingvogne og ikke mindst vintercamping, når vi selv har afprøvet tingene i de rette omgivelser. Den opgave kan ikke løses bag et skrivebord i et varmt kontor. Man skal nemlig have stået i –20 graders frost og slået fortelt op og testet de forskellige campingvogne og deres varmesystemer, før man kan udtale sig om dem. Det koldeste jeg har oplevet er -42 ved Polarcirklen i februar måned, fortæller Peer Neslein. Vi lægger også vægt på, at vores skribenter er mennesker der brænder for camping. Det er nemlig dem, der skriver de bedste historier. Jeg har levet af at campere de sidste 29 år, og det er en gave, man skal behandle med respekt og ydmyghed. Med vores koncept med gratis campingmagasin. TV-film, internet og events, opnår vi en synergieffekt, til gavn for både campister og samarbejdspartnere.
Campingferie.dk er Skandinavens mest omfattende campingportal med masser af informationer om camping i form af gode råd, teknik, rejsebeskrivelser og databaser på campingpladser i Danmark og resten af Europa, campingvogne, teltvogne og autocampere.

Med venlig hilsen
Peer Neslein Chefredaktør & Campist. www.campingferie.dk

Nyboes Auto præsenterer nogle af deres bilmodeller og Amigo trailer

Hos Nyboes Auto ApS sørger vi altid for at virksomheden samt vore medarbejdere hele tiden er på forkant med den teknologiske udvikling.
På værkstedet bruger vi det mest moderne test- og fejlfindingsudstyr som er en selvfølge for os, og for at levere den bedste service. Vores mekanikere videreuddannes løbende, og vi er derfor altid klar til at matche enhver opgave!
Hos Nyboes Auto får du og din bil altid en reel og fair behandling. Uanset om det er små eller større reparationer kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder alt fra olieskift, service-eftersyn, dæk og fælge, forsikringsskader m.m.
Vi har også en salgsafdeling med de nyeste biler, samt gode tilbud på brugte biler. Kontakt os gerne for mere information eller book en aftale.
www.nyboesauto.dk

Min Amigo trailer

Amigo hjælper med at gøre din hverdag, weekend og ferie meget gladere... Alt det bilen ikke kan rumme. Det klarer Min AMIGO!
Amigo er din nye ven! Rummelig, superlet og en helt ny, fleksibel løsning på pladsmangel i bilen.
Kender du det? Man står lige og savner plads til ferieoppakningen, til barnevognen, til golfudstyret, weekendindkøbet, el-scooteren og alt det hverdagen også byder på. Er du én af de mange, som har valgt at køre i en miljørigtig, lille bil, så kender du sikkert udfordringen. Med Amigo får du al den ekstra bagageplads, som din bil ikke kan tilbyde. Helt præcis 2145 liter regulært bagagerum, superlet at sætte efter bilen og ligeså så let at tage af og stille på plads når du ikke har brug for den ekstra bagageplads. Det kræver hverken svulmende overarme eller en ingeniøreksamen at betjene og få glæde af din Amigo. Amigo er dansk og den er skabt til at holde til det hele - i mange år. Undervognen er galvaniseret og rustbeskyttet. Amigo er formet i en særlig stærk og bestandig plast.

Walker Telte repræsenteret af Sørens Camping

Topkvalitet til grænseløs campingfornøjelse!
Walker forteltfabrikken er en af de ældste teltfabrikker i Holland.
Walker navnet har siden 1954 været et ægte familieforetagende, og har altid produceret topkvalitet til krævende campister. Vore fortelte er udviklet og produceret i Deurne Holland. Gennem årene har vi oparbejdet stor viden, som kommer sig til udtryk i vort design og kvalitet. En investering i et Walker fortelt giver mange års glæde ved camping! Vi har de nyeste teknikker til at kunne producere alle detaljer i teltene til perfektion. Vore dygtige medarbejderes opmærksomhed spiller også en vigtig rolle for at kunne levere et fortelt i topkvalitet.
Hvis din campingsvogns mål ikke rammer standardmålene tilbyder vi, at fremstille et skræddersyet fortelt, der passer perfekt. I vor moderne fabrik kan vi fremstille et fortelt der opfylder campistens krav, og giver et flot udseende opstillet. Har din campingvogn en speciel taglinie, har vi også muligheden for at fremstille et fortelt der passer perfekt. Hvis du søger et nyt fortelt kan der helt sikkert findes inspiration i den nye 2017 kollektion. Der er også forskelligt tilbehør, der kunne være til glæde for den kommende camping sæson.
Yderligere information findes her på vor hjemmeside under rubrikken »Telte«/»Walker telte 2017«
Vi ønsker jer stor glæde og fornøjelse med jeres nye Walker fortelt og tilbehør!

Venlig hilsen
Dianne & Ivo van Baars, Walker, Holland - og Sørens Camping

Camp-let teltvogne repræsenteret af Sørens Camping

Velkommen til Camp-let's verden
Tid og frihed til alt det sjove En Camp-let giver dig muligheden for at nyde camping, når det er bedst. Uden at mangle luksus som et køkken, senge af høj kvalitet, et stort opholdsrum, masser af bagageplads og meget mere. Den kompakte størrelse giver nem håndtering, frit udsyn bagud og mindre pladskrav ved opmagasinering. En Camp-let er lavet, så det er så let som muligt at opstille den, og slå den sammen igen, så du får tid til alle de sjove ting i ferien.

Camper Fritid - udstyr og tilbehør

Camper Fritid har alt, hvad De kan ønske Dem af udstyr, tilbehør og reservedele til Deres campingvogn eller autocamper.
Vores sortiment omfatter mere end 3000 varenumre, som kan ses i vores store online katalog på www.camper.dk.
Vi leverer vores produkter igennem caravanforhandlerne i Danmark. Og altså gennem Sørens Camping.

SAfire Nordic - Madlavning er vores passion - Ovne er vores forretning

En af vores store passioner er at grille.
Vi griller så kødet bliver mørt, saftigt og smager fabelagtigt.
Vores Pizza har en tynd og sprød bund med en god varme på oversiden – efter manges opfattelse faktisk bedre end i en stenovn.
At grille kan være en god daglig måde at tilberede den sunde og delikate middag.
Grillning er ikke længere et dagsprojekt, men en let, og hyggelig måde at tilberede en lækker middag på – dog måske med pandekager til dessert.
Det er muligt at grille lige hvor og når, du ønsker det. At kunne røge dine friskfangede fisk eller koge vand til en kop kaffe på fiske- / kanoturen, eller bage en kage til kaffen.

Jepo Tech. LED pærer, bakkameraer mv.

Løsning mellem bil og campingvogn
Vi har en idéel løsning hvis du ind imellem kører med campingvogn/trailer. Med en installation af et kamera bag på campingvognen/traileren og en forbindelse via vort TRAILERKIT til skærmen i køretøjet, vil det bagerste kamera altid være prioriteret.
Vort TRAILERKIT kan overføre billeder fra op til 2 kameraer. Spiralkablet er udført med vandtætte og meget kraftige stik og kan strækkes op til 5 meter.
JEPO TECH er udover bakkameraer også leverandører af: LED lys, dæktrykmålere, invertere, comfortvideo, jumpstarter, 3Gas+ alarm, omniview, traktorudstyr.
www.jepotech.dk

BornFiber er Bornholms digitale fremtid

BornFiber varetager opgaven at udrulle højhastighedsbredbånd til private og virksomheder på Bornholm, og bidrager derfor til at Bornholm får den digitale førertrøje på.

BornFiber vil inden udgangen af 2016 komme til at dække op til 17.500 adresser, og samlet set forventer BornFiber at kunne dække over 75% af alle adresser på Bornholm i 2017.                    
 
Hastighedsgaranti: BornFiber samarbejder med Waoo. Du har derfor Waoo Hastighedsgaranti, så du som minimum er sikret, at du altid får den bestilte hastighed på dit internet. Dette gælder også selvom du benytter forbindelsen til TV samtidig.

Biosol ved Anita

Vore produkter er alle miljøvenlige, og dækker ethvert behov inden for den daglige rengøring.

Vore mikrofiber produkter muliggør rengøring kun ved brug af vand, og dette i små mængder.

Hvor det er nødvendigt med rengøringsmidler, tilbyder vi en række, der er miljøvenlige og biologisk nedbrydelige.

Vi tilbyder endvidere en række andre produkter, der kan gøre din hverdag lettere.

Vore produkter bliver ikke forhandlet i butikker, men kan købes på hjemmesiden eller gennem én af vores konsulenter.

Demonstration

Demonstration af pizzasten og grilludstyr til f.eks. stegt flæsk.

Aloealt og Forever

Mit firma Aloealt, også med et lille galleri, hører hjemme I Olsker ved Allinge.

Siden 2000 har jeg beskæftiget mig med Forevers produkter og siden 2011 levet af denne forretning, hvor jeg coacher folk til deres mål, muligheden med Forever er midlet til målet. At anbefale så mange som muligt, at bruge disse produkter i deres hverdag.

Jeg arbejder også lidt med massage, samtaleterapi og kostvejledning.

På messen vil jeg gerne tilbyde: en sjov kold snaps (uden alkohol), en lækker håndwellness, og lidt massage, varme / afkøling til nakke og skuldre.

De bedste hilsner fra Charlotte

SunDrive Solceller

HVORFOR SKAL JEG HAVE SOLCELLER? Oplev frihed og glæden ved egen strøm forsyning. Overnat hvor du vil og spar penge på strøm og pladsleje. Altid strøm på vognen/camperenHar du mover, er den altid klar til brug når du vil afsted. Forlæng levetiden på batterierne og campér med grøn samvittighed.
HVAD HAR JEG BRUG FOR? Til almindelig brug skal du installere 100 watt solcelle pakke. Det dækker til lys, vandpumpe, TV samt diverse. Har du større behov kan systemet udbygges efterfølgende eller du kan installere 200 eller 300 watt med det samme.
HVOR KAN JEG KØBE SOLCELLER? Bestil Solcelle pakken hos SunDrive og få alt leveret, lige til at montere selv. Du kan også kontakte os så henviser vi til nærmeste forhandlere.

Campingmessen på Bornholm annonce

Om Sørens Camping
1. marts 2005 : Søren Olsen - bornholmer - er nu på egen boldgade med forretningen Sørens Camping mellem Herning & Snejbjerg.

Med næsten 30 år i branchen er Sørens Camping et sikkert sted at lave sin handel
Har pr. 1/2 2006 udvidet med Enggårdvej 31 og vi har også en hal på ca. 450m2
fra 2007 til 2010 har vi en afd. i Klemnensker på Bornholm.
Febuar 2008 Blev vi Camp-let center: Så vi Sælger nye Camp-letter.
se de sidste nye modeller hos os.
Jeg har over 28 års Camp-let erfaring.
1 dec. 2012 Åbner vi nye lokaler 1400 m2 på Teglvænget 7-9
1. marts 2015 holder vi 10 års jubilæum som Sørens Camping
1. juni 2015 Åbner vi en lille afd. på Bornholm igen ude på Nordskoven Strand Camping i Rønne,

mvh
Søren E. Kure Olsen
Kontakt
Sørens Camping
Teglvænget 7-9
7400 Herning
97161418
so@scamping.dk

Find vej
Sørens Camping  |   Teglvænget 7-9  |   7400  Herning  |   97161418  |   so@scamping.dk