+45 97161418  

Campingmessen i Rønne dag et


Glimt fra messen lørdag 20. maj

Et udsnit af de mange messestande

Udstilling af biler

Nyboes Auto udstiller en række biler. Se mere om Nyboes Auto her.
 
Nyboes Auto præsenterer sig sådan:
Hos Nyboes Auto ApS sørger vi altid for at virksomheden samt vore medarbejdere hele tiden er på forkant med den teknologiske udvikling.

På værkstedet bruger vi det mest moderne test- og fejlfindingsudstyr som er en selvfølge for os, og for at levere den bedste service. Vores mekanikere videreuddannes løbende, og vi er derfor altid klar til at matche enhver opgave!

Hos Nyboes Auto får du og din bil altid en reel og fair behandling. Uanset om det er små eller større reparationer kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder alt fra olieskift, service-eftersyn, dæk og fælge, forsikringsskader m.m.

Vi har også en salgsafdeling med de nyeste biler, samt gode tilbud på brugte biler.

Campingudstyr

Vi har masser af campingudstyr med på messen. Se mere på Sørens Camping.

Campingudstyr

Stort udvalg i udstyr til campisten

Campingudstyr

Stole til små og store og meget andet, f.eks. øl-/bitterholdere

Foreverliving aloevera produkter

Stort udvalg af aloevera produkter.
 
Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Produkterne bygger på Aloe vera fra virksomhedens egne plantager. Ved at eje hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan Forever kontrollere og garantere den højeste kvalitet.
 
At leve aktivt og at tage hånd om sig selv ligger i tiden, og flere og flere mennesker interesserer sig for naturlige alternativer, som giver dem både kvalitet og resultater. Forever er i dag Skandinaviens største direktehandelsvirksomhed indenfor helse- og hudplejeprodukter baseret på Aloe vera.

JepoTech

LED-lys, bakkameraer og andre elektroniske produkter.
 
F.eks.:

Vi har en idéel løsning hvis du ind imellem kører med campingvogn/trailer. Med en installation af et kamera bag på campingvognen/traileren og en forbindelse via vort TRAILERKIT til skærmen i køretøjet, vil det bagerste kamera altid være prioriteret.

Vort TRAILERKIT kan overføre billeder fra op til 2 kameraer. Spiralkablet er udført med vandtætte og meget kraftige stik og kan strækkes op til 5 meter.

BornShop

Lokale varer præsenteres på denne stand. Gårdbutik på Vellensbyvejen 10, 3700 Rønne.

Åbningstider i gårdbutikken: man-ons-fre-lør: 12-17 - Tirs. tors. & Søndag : lukket 

Bornholmskevarer.dk/Tasteofbornholm.dk startede i 2012 med den hensigt at blive den bedste leverandør inden for kvalitetsvarer fra Bornholm. På Bornholmskevarer.dk/Tasteofbornholm.dk kan du finde mange produkter fra de Bornholmske producenter. Køb f.eks. tørret pasta fra pastariget i Svaneke, rapskimolie og sennep fra Lehnsgaard, spiritus fra Spritfabrikken, øl fra Svaneke Bryghus og meget meget mere.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder en enkel, hurtig og bekvem måde at shoppe Bornholmske varer på direkte fra computeren. Nu har vi også åbnet en Bornholmsk gårdbutik i Nylars på Bornholm. Vores Udvalg af Bornholmskevarer er konstant voksende. Vi tilbyder alle at komme med på vores Facebook side, der vil vi fortælle om nyheder og gode tilbud på webshoppen.

Sørens Camping

Tre gange Sørens Camping kasketter med børn under

Campingferie.dk

Peer Neslein præsenterer Campingferie.dk - campingportal med informationer om det meste inden for campinglivet - Jeg mener at vi kun kan rådgive de danske campister om udstyr, tilbehør, fortelte, campingvogne og ikke mindst vintercamping, når vi selv har afprøvet tingene i de rette omgivelser. Den opgave kan ikke løses bag et skrivebord i et varmt kontor. Man skal nemlig have stået i –20 graders frost og slået fortelt op og testet de forskellige campingvogne og deres varmesystemer, før man kan udtale sig om dem siger Peer Neslein.

Biosol

Biosol ved Anita. Vore produkter er alle miljøvenlige, og dækker ethvert behov inden for den daglige rengøring. Vore mikrofiber produkter muliggør rengøring kun ved brug af vand, og dette i små mængder. Hvor det er nødvendigt med rengøringsmidler, tilbyder vi en række, der er miljøvenlige og biologisk nedbrydelige.
Vi tilbyder endvidere en række andre produkter, der kan gøre din hverdag lettere.Vore produkter bliver ikke forhandlet i butikker, men kan købes på hjemmesiden eller gennem én af vores konsulenter.

SunDrive - solceller

Oplev frihed og glæden ved egen strømforsyning. Overnat hvor du vil og spar penge på strøm og pladsleje. Altid strøm på vognen/camperen.
Har du mover, er den altid klar til brug når du vil afsted. Forlæng levetiden på batterierne og campér med grøn samvittighed.

Udstyr

Mange så på campingudstyr.

Udsnit af udstillerne set fra indkørslen til campingpladsen

Et kig hen over legepladsen - så kan man se, at der er pænt mange udstillerstande.

SAfires stand

Første stand man kommer til er SAfires stand, hvor man kan se grilludstyr og se, hvordan det kan bruges i praksis, f.eks. til at bage pizzaer på

Aloevera, JepoTech og SunDrive

Tre udstillere på samme foto...

Stegeflæsk på grill

Her steges flæsk på grill ved hjælp af flæskeholdere, så der kan steges mange stykker flæsk på en gang. Og der er smagsprøver. Nåh-ja og så slæber Martin som sædvanlig!

Interesse for de forskellige stande

Der bliver kigget og snakket på standene hos JepoTech, SunDrive, Foreverliving og BornFiber.

Mange lækre ting langes over disken

De glade besøgende fandt gode tilbud at gå hjem med.

Vejret blev fint igen og så kom der også flere besøgende

Der kom pænt mange for at se på udstillingstilbuddene i løbet af eftermiddagen

BornFiber - fiberbredbånd og tilbud med bredbånd

BornFiber har en vision om at rulle højhastighedsbredbånd ud på hele Bornholm - til både private og virksomheder. Vi bidrager til, at Bornholm er i front på den digitale udvikling. Forestil dig en motorvej med tusindvis af spor. Hastigheden er ikke 130 kilometer i timen, men 225.000 kilometer i sekundet. Nyheder, mail, billeder, video, musik, tekniske tegninger, tv-signaler og telefonsamtaler glider ubesværet gennem lyslederkablerne og de trådløse signaler. Kapaciteten er praktisk talt ubegrænset.

BornFiber kan i dag levere bredbånd via fiber til 13.000 adresser - og professionelt, trådløst bredbånd til over 10.000 adresser på Bornholm. Cirka fire ud af fem husstande på Bornholm er dækket. Vi er hele tiden i gang med at koble nye kunder på vores net. Så BornFiber er en virksomhed i vækst.

Besøg ved SAfires stand

Pænt antal besøgende ved SAfires stand.

SAfire-grillen er konstrueret på en måde, hvor der er en lille isoleret varmekilde i midten omgivet af en tyk ydre skål. Derfor kan man flytte rundt på SAfire-grillen, selvom den er 240-280° indeni.
SAfire grillen vejer kun cirka 3 kg, og er derfor let at transportere.
SAfire-grillen er lavet i børstet rustfrit stål og kan derfor også rengøres i opvaskemaskinen.

SAfire-grillen er udviklet på en måde, der gør at grillning er røgfri. Samtidig udnyttes varmen optimalt, og det er derfor kun nødvendigt at bruge 8-12 almindelige briketter eller 1 Ultra
BBQ kokos-briket, som har en brændetid på ca. 2 timer.
SAfire Roasters unikke design og luftstrøm betyder, at den kan stå på de fleste bordflader uden at beskadige overfladen.

Foreverliving standen

Tre smilende piger på standen.

Det ekstra bagagerum

Amigo - det ekstra bagagerum. Der var nogen interesse for denne trailer. Se mere om traileren her.

Ovenstående billeder er fra messedag 1 - lørdag den 20. maj 2017

Se også Campingferie.dk fortælle om messen forberedelser og
og dag 1 på selve messen.
Om Sørens Camping
1. marts 2005 : Søren Olsen - bornholmer - er nu på egen boldgade med forretningen Sørens Camping mellem Herning og Snejbjerg.

Med næsten 30 år i branchen er Sørens Camping et sikkert sted at lave sin handel
Har pr. 1/2 2006 udvidet med Enggårdvej 31 og vi har også en hal på ca. 450m2
Fra 2007 til 2010 havde vi en afd. i Klemensker på Bornholm.
Febuar 2008 blev vi Camp-let center: Så vi sælger nye Camp-letter.
Se de sidste nye modeller hos os.
Jeg har over 28 års Camp-let erfaring.
1. dec. 2012 åbnede vi i nye lokaler på 1400 m2 på Teglvænget 7-9.
1. marts 2015 holdt vi 10 års jubilæum som Sørens Camping.
1. juni 2015 til udgangen af 2019 havde vi en lille afd. på Bornholm igen på Nordskoven Strand Camping i Rønne,
1. marts 2020 holder vi 15 års jubilæum

mvh
Søren E. Kure Olsen
Kontakt
Sørens Camping
Teglvænget 7-9
7400 Herning
97161418
so@scamping.dk

Find vej
Sørens Camping  |   Teglvænget 7-9  |   7400  Herning  |   97161418  |   so@scamping.dk