+45 97161418  

Glimt fra Åbent Hus marts 2017


Billeder fra åbent hus lørdag 4. og søndag 5. marts 2017 hos Sørens Camping

God fornøjelse med billederne og
 
TAK TIL ALLE BESØGENDE OG UDSTILLERE
To af Trafikskolens motorcykler
Fredhøj Cykler har udstilling af cykler både ude og inde
Schou-Jensen Biler har tre biler udstillet
Fra Toftum Bjerge Campings stand
Jesper, Hanne og Michelle fra Lemvig Strand Camping
 
Pladsen danner rammerne for den perfekte ferie for hele familien. Alle muligheder for naturelskere i de rolige og smukke omgivelser direkte ud til Limfjorden. Pladsen har lækre familiebaderum, spabaderum, massagestol, børneafdeling og puslerum, samt adgang til indendørs svømmehal med stort bassin, børnebassin, spa, tyrkisk bad og sauna. Pladsen har TV-stue, møntvask, trådløst internet, fælles grill, stort fælles telt, minigolf, beachvolley, boldbane, spillerum med poolbord, airhockey, fodboldspil m.m. Campingpladsen har egen kiosk, hvor der blandt andet er mulighed for at bestille morgenbrød fra Konditorbageren.
Hytter, campingvogn og eget baderum kan lejes.
Lige ved pladsen er der badestrand med badebro, surfskole med udlejning af udstyr, fjordsejlads, lystbådehavn med bådslip og kran, adskillige vandrestier blandt andet går Planet stien lige forbi pladsen. Tæt på er der en 18 hullers golfbane. Ad en 2,5 km gå/cykelsti langs vandet kommer man til idylliske Lemvig, hvor der er hyggelige spisesteder, gode forretninger, museer og gallerier. På havneområdet er der en ny flot, stor skaterban. Få kilometer udenfor Lemvig kan man gå på opdagelse i Klosterhede Plantage på egen hånd, hvor man i de tidlige morgentimer kan være heldig at se krondyr og bævere. I området er der masser af aktiviteter, det kunne være Vesterhavet, Jyllands akvariet, Kystcentret, Sneglehuset, B&O Museet, Mønsted Kalkgruber og Hjerl Hede.
 
Peer Neslein, Campingferie.dk - Skandinaviens mest omfattende campingportal.
 
Bag Campingferie.dk finder du Peer Neslein og firmaet Campingferie.dk ApS , hvor en række medarbejdere sammen med freelanceskribenter (selvfølgelig campister) leverer de mange rejsebeskrivelser, tester campingvogne, teltvogne og autocampere, besøger campingpladser og tester udstyr og tilbehør.
Peer Neslein har arbejdet som campingjournalist, fotograf og eventyrer siden 1987. - Vores koncept bygger ganske enkelt på, at vi som aktive campister henter vores erfaringer og skriver vores artikler på de danske, nordiske samt ikke mindst Europas landeveje
Campingferie.dk er Skandinavens mest omfattende campingportal med masser af informationer om camping i form af gode råd, teknik, rejsebeskrivelser og databaser på campingpladser i Danmark og resten Europa, campingvogne, teltvogne og autocampere.
 
Læs mere om campingferie i Danmark og udland
Henrik, som er ny ejer af Tarm Camping
 
Tarm Camping beskrives således på hjemmesiden:
Tarm Camping er en skøn lille familieplads med gode læforhold. Gåafstanden til Tarm centrum er ca. 1 km. Her findes et mindre udvalg af forretninger, feks. 2 store supermarkeder, tøjbutikker, restauranter, pizzariaer og  bageri. Der er rigtig gode muligheder for at fiske i bla. Skjern Å og i Put & Take søer. Fra midt i juni og sommeren over er der stort kræmmermarked i Tarm hver onsdag. Vi glæder os til jeres besøg.
På Tarm Camping har vi en flot swimmingpool med børneafdeling for de små. Her er således lagt op til mange timers sjov. Her er desuden stort flisebelagt areal, samt borde og stole til fri afbenyttelse.
På Tarm Camping har vi en stor pavilion med rigelig plads til en større forsamling. Pavilionen bruges ved festlige lejligheder, diverse arrangementer, og ellers af pladsens gæster hvis de ønsker at tænde bål og bage snobrød.
På Tarm Campings legeplads, kan børnene rigtig få brændt en masse energi af. Her er både hoppepude, gynger,  og en masse mooncars og cykler, som frit kan afbenyttes.
Trådløst Internet på pladsen. Gratis, ingen tidsbegrænsning
 
Læs mere om Tarm Camping her
Diana og Arne fra Dalgård Camping.
 
Dalgård Camping er anlagt i terrasser midt i et uspoleret naturområde. Der er god bevoksning på og omkring pladsen, som sikrer gode læ forhold.
Egen sti fra pladsen ned til én af Djurslands bedste og mest børnevenlige badestrande. Det bløde sand og det lave vand indbyder til leg og afslapning.
Stranden er også kendt for sit gode fiskevand, og der er rig mulighed for at fiske fra strandkanten. Hvis du skulle være heldig at fange aftensmaden, har vi naturligvis en fiskerense plads på campingpladsen, du frit kan benytte.
Fine bade- og toiletfaciliteter, med et skønt puslerum på hele 19 m2 til glæde for jer med små børn.
På Dalgård Camping har børnene en særlig plads i vore hjerter. Derfor har vi anlagt en stor legeplads på 1.600m2 centralt på pladsen – et sikkert hit blandt de yngste.
Legepladsen er aldersopdelt. For de mindste er der bl.a. trampolin, gynge, vippe, sandkasse og legeredskaber. For de lidt større børn har vi tarzanbane, hoppepude, svævebane, fugleredegynge, vippe, gynge og meget, meget andet. Legepladsen er naturligvis godkendt, så der er rig mulighed for at ”give den gas” i trygge omgivelser.
I juli måned har vi forskellige aktiviteter for børn i alle aldre. Det kan være bagning af snobrød over bål, stenmaling, rundbold og meget, meget mere. Her har børn og forældre en oplagt mulighed for hyggeligt samvær i hinandens selskab.
 
Læs meget mere om Dalgård Camping her.
Viggo fra SunDrive. Standen viser solceller til campingbrug
 
Man kunne se på et ultra tyndt solpanel til at montere på campingvognen.
 Solpanelet med en robust teflon overflade vejer kun 4,5 kg. Sun 110tf limes direkte på campingvognens tag.
SUN 110tf er kun 3 mm tykt og pga. den meget robuste overflade af teflon er solpanelet stærkt ift.  til alle vejrforhold (saltvand, sol, hagl, sand, etc).
HVORFOR SKAL JEG HAVE SOLCELLER? Oplev frihed og glæden ved egen strømforsyning. Overnat hvor du vil og spar penge på strøm og pladsleje. Altid strøm på vognen/camperen. Har du mover, er den altid klar til brug når du vil afsted. Forlæng levetiden på batterierne og campér med grøn samvittighed.
HVAD HAR JEG BRUG FOR? Til almindelig brug skal du installere 100 watt solcelle pakke. Det dækker til lys, vandpumpe, TV samt diverse. Har du større behov kan systemet udbygges efterfølgende eller du kan installere 200 eller 300 watt med det samme.
 
Læs mere om SunDrive her
Frederik fra Fredstone Pizza igang med at skære pizza-smagsprøver ud
Grillmesteren igang med at stege en portion stegeflæsk
Peter fra Trafikskolen viser nogle af deres tilbud frem på standen her
 
Kørekort fra Trafik Skolen, Lind.

Trafik Skolen havde et godt tilbud på trailerkort Køreskole, kørekort, MC kørekort, trailerkørekort og traktorkørekort i Herning, Lind og Kibæk.

Velkommen til Trafikskolen Kibæk og Lind. Hos os får du god og seriøs undervisning af erfarne kørelærere, og vi glæder os til at køre med dig.
VI HAR SELVFØLGELIG, KUN DEN LOVLIGE TAVLEUNDERVISNING.

Vælg mellem 2 pakker til bil

Her kan du selv vælge pakke og pris.

Guldpakken: Her ligger alle kørelektioner udenfor normal skole/arbejdstid, teorilektionerne ligger på udvalgte dage kl 18. Aflæggelse af teori og køreprøve ved politiet, er på hverdage mellem 8-15.30.

Sølvpakken: Her kan der forekomme kørelektioner i den normale skole/arbejdstid, teorilektionerne ligger på udvalgte dage kl 18. Aflæggelse af teori og køreprøve ved politiet, er på hverdage mellem 8-15.30.

Læs mere om Trafik Skolen her
Ole, Schou-Jensen Biler, ved sin stand, som viser biler, som er meget velegnede som campingtrækkere.
 
Ole havde tre biler til udstilling og var klar til at fortælle om, hvor velegnede bilerne er til at trække campingvogne og til anden brug også.
Om bilerne:
Det er ingen tilfældighed, at SUBARU igen og igen topper listen over de mest tilfredse bilejere verden over.
Viljen til at gå egne veje og skabe biler, hvor langtidsholdbar teknologi forenes med miljø, ekstreme præstationer og høj sikkerhed, gør japanske SUBARU til en unik biloplevelse.
Gennem årene har designerne hos SUBARU perfektioneret det koncept, der har kendetegnet mærket hele vejen igennem.
SsangYong er en traditionsrig koreansk producent af SUV og firehjulstrukne køretøjer. Gennem mere end 60 år har Ssangyong specialiseret sig i SUV og firehjulstrukne køretøjer, der såvel gennem teknik som design skiller sig ud fra mængden.
Udgangspunktet har altid været at tilbyde føreren en førsteklasses kvalitet og køre oplevelse. SsangYong biler produceres efter de mest moderne produktions metoder og de strengeste kvalitets standarder. SsangYong sælges i mere end 115 lande verden over.
Om firmaet:
Med over 22 års erfaring i bilbrancen, byder vi velkommen til ærlig og seriøs bilsnak, i vore lokaler på Tjelevej 40 - Herning Nord. 
Vi er aut. forhandler af japanske SUBARU og koreanske SsangYong.
Som medlem af AutoBranchen Danmark, samt BOSCH Car Service - sikrer vi dig en fair og ordentlig rådgivning - både ved bilkøb og på vort aut. SUBARU og SsangYong værksted.

Carsten, Fredhøj Cykler, med udstilling af cykler og tilbehør.

Carsten Ø Jensen overtog forretningen i 1998. Fredhøj Cykler flyttede i ny butik 14 april 2014 på GL. Landevej 157 i Herning.

Fredhøj Cykler fører følgende mærker: Kildemoes, Bianchi, Centurion, Everton, Raleigh, Kalkhoff, Principia og Nishiki.

Cykelhjelme i mærkerne Met og Mango er også på lager.

Reparationer foretages på alle cykelmærker.

Læs mere om Fredhøj Cykler her

Camp2Go.dk -stedet, hvor du bl.a. kan booke færdige campingture til Bornholm, men også til mange andre steder.

Camp2Go præsenterer sig på følgende måde:

Camp2Go er et rejsebureau, som sælger pakkerejser til hele Danmark Vi pakker din rejse du pakker din kuffert. 

Vi er hjemhørende på Bornholm, hvor vi kan tilbyde plads på campingpladser, vandrerhjem, hoteller, sommerhuse og i ferielejligheder.

Vi sætter en ære i at skabe den bedste ferie for dig, vi tager telefonen når du har brug for hjælp

Vi hjælpe med pakker med mindst 1 overnatning og færge

Vi hjælper også med færgebilletter, selv om du ikke skal bo hos os.

Vi sælger færgebilletter til Bornholm, Samsø, Fanø, Læsø, Langeland og Als.

Vi kan også hjælpe med Stena Line og Scandlines både til Sverige og Tyskland

Ring eller skriv til os.

Læs mere om Camp2Go her

Camp2Go var her også som repræsentant for 3 Bornholmske campingpladser, Nordskoven Strand Camping, Dueodde Familiecamping & Hostel og Hasle Camping

Tupperware var også med på en stand her i weekenden. På billedet ses Jeanette. Jasmina var her også men er ikke med på billedet
 
De fleste kender Tupperware og firmaet formulerer selv firmaet med følgende ord på hjemmesiden:
Tupperware – en historie om success
Tupperware er et af verdens største firmaer inden for direkte salg. Næsten 1.000.000 konsulenter i mere end 100 lande har skrevet Tupperware ind i forbrugernes bevidsthed med unikke, multifunktionelle og professionelle produkter til bord og køkken.
I mere end 60 år har Tupperware skabt historie med enestående produkter i høj kvalitet, som gør hverdagen nemmere for alle. Og i kraft af den konstante produktudvikling, og Tupperwares dygtige konsulenter, findes vores moderne design i de fleste hjem.
 
Læs mere om Tupperware her

Henrik fra Toftum Bjerge Camping var på standen og viste pladsen frem på forskellige måder.

Toftum Bjerge Camping i det fredede område Toftum Bjerge. En hyggelig campingplads, beliggende i det fredede område Toftum Bjerge. Campingpladsen ligger ca. 300 m fra en meget børnevenlig badestrand. Fra de høje skrænter ser man tydeligt Thyborøn i horisonten. Området, som er et meget populært sommerhusområde, byder også på raske traveture, cykling, lystfiskeri, paragliding og god gammeldags hygge!
Campingpladsen lever helt op til dagens standard, og du bydes velkommen med et smil på læben af bl.a. Gitte og Henrik, indehavere af pladsen. Pladsen er anlagt i terrasser med en masse små dejlige lækroge, i pagt med den enestående natur som Toftum Bjerge også er. Campingpladsen ligger kun 300 meter fra stranden, som udover at ligge fantastisk ved de stejle skrænter også er kendt for at være sikker og med blåt flag. Toftum Bjerge er et fantastisk bakkelandskab skabt under istiderne og er i dag et meget kendt paraglider sted netop p.g.a. landskabet. Læs mer om Toftum Bjerge Camping her
Robert fra Søndervig Camping ved sin stand

Søndervig Camping - kun 600 meter fra Vesterhavet

Søndervig Camping ligger perfekt til en tur til Vesterhavet. Der er kun 600 meter til stranden, men også kun 600 meter til Søndervig. Så en gåtur gennem klitterne, langs stranden og shopping i Søndervigs hyggelige gader kan kombineres.

Søndervig har et stort udvalg af butikker, restauranter og aktiviteter for både store og små. Der er masser af oplevelser i lokalområdet, både til øjnene, kroppen og maven.

Søndervig Camping giver jer en base, hvor I kan komme til kræfter – både fysisk og mentalt. Her er der mulighed for at opleve nærvær med familie og venner, fred og ro samt det gode liv.

Lise og Robert Kroning byder dig og din familie velkommen. Du møder sikkert også vores 2 skønne piger Camilla og Christina. Vores hund Bosco vil helt sikkert også vise sig i løbet af dit besøg.

Læs mere om Søndervig Camping her

Humlum Fiskerleje og Camping er til stede med en stand. Lørdag var Rikke her for at præsentere pladsen.
Humlum Fiskerleje & Camping ligger lige ned til vandet, så her kan du i den grad opleve camping ved vandet. På campingpladsen er Humlum havn, også kaldet Humlum Fiskerleje, her kan du opleve idyllisk fiskerleje stemning, sætte din egen båd i vandet, eller blot gå en tur og nyde stemningen. Du kan også sejle til Humlum Camping.
Fra campingpladsen er der 100 m til uforstyrret fiskeplads, mange campister fisker her. Der er også faciliteter til at rengøre fisk.
Vores hunde ø tilbyder masser af plads din hund kan boltre sig på, uden at du behøver at være bekymret for at forstyrre de andre gæster på pladsen.
Stranden er meget børnevenlig, og Limfjordens vand er lunt og mildt at bade i

I forlængelse af campingpladsen ligger et stort Natura 2000 område, vi anbefaler gåturen dertil. Her kan du møde mange slags fugle, ræv, hare og måske et af vores rådyr.

Campingpladsens areal er 200.000 m² eller 40 tdr. land, så vore gæster har god albueplads.
Campingpladsen er godkendt til 240 campingenheder.

Der er servicebygning med butik og information. Desuden er der indrettet toiletter og bad, familierum, hunde vask, børne afd. og tvstue.

Butikken: Vi sælger frisk bagerbrød, pind-is, softice, gl. daws (gammeldags isvaffel), øl, sodavand, vin og slik.

Læs mere om Humlum Fiskerleje og Camping her

Alm. Brand er her med en stand og fortæller om deres forsikringstilbud
 
Alm. Brand A/S Koncernen er en dansk, finansiel koncern bestående af et børsnoteret holdingselskab, hvorunder der er en række datterselskaber. Koncernen driver virksomhed inden for skadeforsikring, bankvirksomhed samt liv- og pensionsforsikring, ligesom der drives investeringsvirksomhed som led i den primære driftsaktivitet..

Vi har en omsætning på omkring 7,5 mia.kr. og godt 1600 medarbejdere. Halvdelen af medarbejderne arbejder på hovedkontoret i København - resten på vores kontorer og filialer over hele landet.

Vi lægger vægt på den lokale kontakt til vores kunder og yder høj kvalitet og service via vores regionskontorer, assurandører og Alm. Brand filialer, der er fordelt over hele Danmark

Familiepark West repræsenteret af Inger her på standen
 
Vi har en dejlig vel assoteret butik på pladsen, hvor du kan købe de mest almendelige dagligvare.
Campingpladsen ligger helt oppe ved parken, og der er således ikke langt til fiskeri, badeland, mad og drikke samt over et væld af aktiviteter.
Derudover er der blot få kilometer til gode indkøbsmuligheder.
Her er alt, hvad du skal bruge for at holde en perfekt campingferie, og hvis det ikke er nok, så er der ikke langt til Vesterhavet samt en masse andre attraktioner.

Camping og masser af aktiviteter

Familiepark west er stedet for gæster, der ønsker en hyggelig tid med masser af oplevelser.

Vi tilbyder bl.a. fremragende fiskesøer, udfordrende legepladser, kæmpe hoppepude, vandplask i poolen, 18 hullers minigolfbane, mooncar, motionscenter.

Ja, kort sagt her er aktiviteter for alle i alle aldre - og masser af muligheder for at finde en hyggelig krog med plads til afslapning.

Læs mere om Familiepark West her

A. Flensborg viser Husqvarna Automover på deres stand. Her ses lørdagens repræsentanter

Husqvarna Automover - robotplæneklippere - fra A. Flensborg

Vi formidler salg af Husqvarna Automovere. Plæneklippere, der selv slår din græsplæne mens du er f.eks. på campingtur. A. Flensborg er forhandler i Herning og vi formidler salg af maskinerne - gerne i forbindelse med køb af en campingvogn. Så kan vi medfinansiere plæneklipperen.
Maskinerne fås i flere størrelser og farver.
Campinghæftet.dk her repræsenteret af Charlotte
 
Campinghæftet.dk fortalte om deres tilbud til os campister

Campinghæftet.dk er til dig der gerne vil opleve nye områder og pladser i Danmark.  

Et dansk kort til danske campingpladser der kunne give nye oplevelser til en god pris!

Dette skabte grundlaget for Campinghæftet.dk - En nem og attraktiv rabat, der altid udgør det samme beløb, uanset hvilken af de samarbejdende pladser, der besøges.

Sammen med 61 fantastiske campingpladser, har vi skabt et koncept, der henvender sig 100% til danske campister.

Det har været vigtigt for os, at kunne tilbyde den faste rabat uden, at tage hensyn til sæson.

Du kan derfor tage afsted når du har tid og lyst.

Vores mål er, at give nye oplevelser til attraktiv pris.

Vi er sikre på du også finder de campingpladser, der passer bedst til dine behov.

Læs mere om Campinghæftet.dk her

Lisbeth præsenterer Aloe Vera produkter fra Forever

Et naturligt kosttilskud

I lang tid og mange kulturer har Aloe vera været til gavn og glæde for mennesket. En stor del af vores viden om nytteplanter er ganske vist gået i glemmebogen med tiden, men den bliver nu i høj grad vakt til live igen på grund af den voksende interesse for naturlige metoder til bedre trivsel. En kombination af Aloe vera, sund kost og motion kan være en metode til at opnå bedre balance og større harmoni i hverdagen.

Kernen i Forevers virksomhed består af Aloe vera. En plante som længe er blevet elsket for sine gode egenskaber. Den tyktflydende indergelé kan enten presses og drikkes som et kosttilskud eller blandes med andre omhyggeligt udvalgte ingredienser til forskellige hud- og hårplejeprodukter. I dag er Aloe vera hovedingrediensen i de fleste af vore fantastiske produkter, f.eks. Aloe Vera Gelly og Forever Gel Original.

Læs mere om Aloe Vera her

Hedens Velvære ved standen, som repræsenteres af Kirsten og Niels.
 
Kirsten og Niels fortalte om hvad Hedens Velvære kan tilbyde. F.eks. smertelindring:

Effektiv Smertelindring. Smerter kan opstå overalt i kroppen og af mange forskellige årsager. Mange fysiske handicaps og stress relaterede lidelser medfører smerter, der kan lindres markant med blot få timers smertebehandling.

Vi tilbyder skånsom og naturlig smertelindring - uden brug af medicin.

Vi afhjælper bl.a.: Hovedpine og migræne. Rygsmerter og myoser. Musearm og tennisalbue. Frossen skulder. Muskelsmerter m.v. Kolik ved spædbørn.

Kranio Sakral Terapi. En behandlingsform, der med meget blide tryk korrigerer ubalancer i kraniet, rygsøjle og korsben. Samtidig arbejdes der med afbalancering af knoglerne, nervesystemet og normalisering af hjernevæskens pulsation. 

Virker bl.a. på: Hovedpine/migræne. Nakkeproblemer (eks. piskesmæld). Rygproblemer. Dårlig koncentration. Indlæringsproblemer. Hyperaktivitet. DAMP/ADHD. Motoriske problemer. Stress. Bidfunktioner. Fødselsskader

Læs mere om Hedens Velvære her


A. Flensborgs mand på Husqvarna Automover standen søndag.
 
A. Flensborg præsenterer sig sådan på hjemmesiden:

En virksomhed i bevægelse siden 1933

Gennem alle årene har det været vigtigt for virksomheden, at kunne skaffe reservedele til de mange solgte maskiner. Dette princip vil blive fastholdt i fremtiden. Varesortimentet er både til børn og voksne. Vi har sko, støvler, fritids-arbejdstøj, samt en stor legetøjsafdeling.

Humlum Fiskerleje og Camping. Pladsen var repræsentret af Lasse søndag.
 
Se tv-klip med Rikke og Lasse fra TV MidtVest
 
Vi har også set en del unge mennesker til åbenthus-arrangementet. Her ses to søde piger.
Vores »bestyrer« af udskænkningen af fadøl
Gennemgangen til den bagvedliggende udstillingshal. Her med Lemvig Strand Campings stand i baggrunden
Frederik fortæller om, hvordan man skal behandle pizza-dejen for at man kan få en rigtig sprød og lækker pizza ud af det. Og så skal den altså også bages på en pizza-sten for at blive rigtig god!
Egon tilser stegeflæsken i grillen
- der smages på pizza og stegt flæsk. Begge dele bliver rigtig godt på grillen
Frederik er ved at fortælle om forskellige måder at bruge grillen på, alt afhængig af hvilken ret man ønsker at tilberede
Grill og grilludstyr kunne lørdag og søndag købes med 10% rabat. Kun mellem kl. 10 og 16 begge dage.
Om Sørens Camping
1. marts 2005 : Søren Olsen - bornholmer - er nu på egen boldgade med forretningen Sørens Camping mellem Herning og Snejbjerg.

Med næsten 30 år i branchen er Sørens Camping et sikkert sted at lave sin handel
Har pr. 1/2 2006 udvidet med Enggårdvej 31 og vi har også en hal på ca. 450m2
Fra 2007 til 2010 havde vi en afd. i Klemensker på Bornholm.
Febuar 2008 blev vi Camp-let center: Så vi sælger nye Camp-letter.
Se de sidste nye modeller hos os.
Jeg har over 28 års Camp-let erfaring.
1. dec. 2012 åbnede vi i nye lokaler på 1400 m2 på Teglvænget 7-9.
1. marts 2015 holdt vi 10 års jubilæum som Sørens Camping.
1. juni 2015 til udgangen af 2019 havde vi en lille afd. på Bornholm igen på Nordskoven Strand Camping i Rønne,
1. marts 2020 holder vi 15 års jubilæum

mvh
Søren E. Kure Olsen
Kontakt
Sørens Camping
Teglvænget 7-9
7400 Herning
97161418
so@scamping.dk

Find vej
Sørens Camping  |   Teglvænget 7-9  |   7400  Herning  |   97161418  |   so@scamping.dk