+45 97161418  

Walker telte 2019


Velkommen til Walker!

Walker forteltfabrikken er en af de ældste teltfabrikker i Holland. Walker navnet har siden 1954 været et ægte familieforetagende, og har altid produceret topkvalitet til krævende campister.
 
Viden og erfaring
Vore fortelte er udviklet og produceret i Deurne i Holland. Gennem årene har vi oparbejdet stor viden, som kommer til udtryk i vort design og kvalitet. En investering i et Walker fortelt giver mange års glæde ved camping!
 
Topkvalitet og pålidelighed
Vi har de nyeste teknikker til at kunne producere alle detaljerne i teltene til perfektion. Vore dygtige medarbejderes opmærksomhed spiller også en vigtig rolle for at kunne levere et fortelt i topkvalitet.
 
Skræddersyede fortelte
Hvis jeres campingvogns mål ikke rammer standardmålene tilbyder vi at fremstille et skræddersyet fortelt der passer perfekt. I vor moderne fabrik kan vi fremstille et fortelt der opfylder campisternes krav, og giver et flot udseende opstillet. Har jeres campingvogn en speciel taglinie, har vi også her mulighed for at fremstille et fortelt der passer perfekt.
 
Tilbehør til teltene
Se tilbehørsprogrammet i vores 2019 katalog som er klar til afhentning hos Sørens Camping, Teglvænget 7-9, 7400 Herning. Se også det meste her på hjemmesiden og evt. på www.walker-fortelte.dk
 
God fornøjelse

Walker Palace Easy-Air

Walker “Easy-Air” luftfortelte i friske antracitfarver. Teltene er 3 m dybe midtpå. De 3 frontstykker kan lynes af ligesom de 2 sider. Der er ventilation i begge sider under taget, som kan lukkes udefra.
Inkluderet som standard:
• termoloft, understykke og hjulklap
• gardiner
• 2 trykstænger
• dobbelt luftpumpe
Vægt: Palace 360 ca. 26 kg.
Vægt: Palace 400 ca. 31 kg
Tag og sider: 300D coated polyester

Walker Palace Easy-Air . Tilbehør - som kan tilkøbes:

• Annex med indertelt - passer til begge sider
• Oppustelig verandastang
• Jolax tæppe til telt og til annex
 
Foto af annex med indertelt
Foto viser verandastang
Air annex

Walker efter mål

Hvis din campingvogns mål ikke rammer standardmålene tilbyder vi, at fremstille et skræddersyet fortelt, der passer perfekt. I vor moderne fabrik kan vi fremstille et fortelt der opfylder campistens krav, og giver et flot udseende opstillet. Har din campingvogn en speciel taglinie, har vi også mulighed for at fremstille et fortelt der passer perfekt.
Ønsker du hjælp til at finde de rigtige teltmål så se her

Concept 240+280 - Lavet af super stærkt helårs PVC materiale

Det nye Walker Concept 240 + 280
Det nye Walker Concept er lavet af super stærkt helårs PVC materiale, begge sider coatede og vaskbare. Om du er nomade-campist eller ligger fast hele sæsonen er styrken på textilerne meget vigtig.
Alle Concepts vinduer har afdækninger med lynlåse.
Begge sidevægge har fuld ventilerede myggevinduer og tagets stænger er 28mm. Walker Concept kan leveres i dybden 240 cm eller 280 cm.
Alle stænger i taget er 28 mm. Dobbelt græskant rundt om teltet. Alle vinduer med afdækning. Lukket med lodrette lynlåse. Easy-set-up system. Gardiner.
Udluftning: I toppen af fronten og i begge sidevægge

Pioneer 240 All Season

Walker Pioneer 240 All Season er et luksus fortelt, som er fabrikeret af det nyeste inden for Ten Cate materiale. Dette gør det perfekt til både fastliggere og weekend campister. De udskiftelige fronter er lavet, så de kan byttes rundt, hvilket gør det muligt at vælge mellem to placeringer af indgangsdøren; Easy-Door.
Frontstykkerne kan byttes rundt; Easy-Door
Ved at afmontere fronter og sider på Pioneer 240 All Season kan man bruge det som et solsejl.

Walker Fusion 240

Det nye Walker Fusion 240 er et telt med ombyttelige fronter. Dette muliggør placering af døren to steder. Som alle vore øvrige modeller er Fusion designet med stort fokus på de små detaljer, som er medvirkende til at opnå det perfekte.
Takket være det harmoniske farvevalg, er Fusion et meget attraktivt, og godt designet fortelt, som giver campisten det ekstra pift.
Til dette fortelt kan vælges stel af stål, aluminium eller glasfiber.

Ellips 280

Dette moderne fortelt er velegnet som et sæsontelt men også som et rejsetelt. Med en dybde på 280 cm tilbyder Ellips-280 et storslået pladstilbud. På begge sider har man muligheden for at montere en tilbygning.


Nyt:

Valgfri Ellips bundpresenning! For at skabe yderligere komfort i forteltet, kan du til Ellips-280 tilkøbe en løs presenning. Disse bundpresenninger af stærkt PVC med et indlæg, bliver monteret ved hjælp af velcrolukning og er derfor nemt at fastgøre. En bundpresenning i forteltet sørger ikke alene for mere komfort, men sørger bl.a. for at en opadstigende fugtighed ikke medfører kondens-vanddannelse.

Og mod et pristillæg får man et soltag til fronten, som bliver monteret på halvtaget af Ellips 280 ved hjælp af en lynlås. Dette soltag har en dybde på 200 cm. Fordi telthalvtaget er 50 cm dybt, resulterer det i at man får et soltag til fronten med en dybde på i alt 250 cm! Standard inklusiv to sidevægge med vinduer. Disse kan tages af ved hjælp af lynlåse. Alle tunneler er yderligere forsynet med lynlåse.
 
Udstråling, kvalitet og komfort går hånd i hånd hos Walker Ellips-280!

NYHED! Valgfri PVC bund i teltet

For at skabe yderligere komfort i forteltet, kan du til Ellips-280 tilkøbe en løs presenning. Disse bundpresenninger af stærkt PVC med et indlæg, bliver monteret ved hjælp af velcrolukning og er derfor nemt at fastgøre. En bundpresenning i forteltet sørger ikke alene for mere komfort, men sørger bl.a. for at en opadstigende fugtighed ikke medfører kondens-vanddannelse.

Ellips frontsolsejl

Mod et pristillæg får man et soltag til fronten, som bliver monteret på halvtaget af Ellips 280 ved hjælp af en lynlås.
Dette soltag har en dybde på 200 cm.
Fordi telthalvtaget er 50 cm dybt, resulterer det i at man får et soltag til fronten med en dybde på i alt 250 cm!
Standard inklusiv to sidevægge med vinduer. Disse kan tages af ved hjælp af lynlåse. Alle tunneler er yderligere forsynet med lynlåse.
Ellips med frontsolsejl

Walker Allure 280

Design, kvalitet og komfort er begreber der går hånd i hånd i det NYE Walker Allure 280. Dette nye moderne 280 cm dybe fortelt Allure er anvendeligt for såvel standcampisten som den omrejsende campist. De friske farver, det innovative design og de kraftige Ten Cate All Season sidestykker giver et moderne fortelt mange år fremover. Alle Allure 280 ‘s sidestykker kan let tages af, hvilket gør det muligt at bruge taget alene som solsejl. Walker Allure 280 kan leveres med stel af stål, aluminium eller glasfiber.
 
Udbygning til Allure 280 kan tilkøbes og er med ekstra dør og fluenet i vinduet. Indertelt er ekstraudstyr.
Tilbygning til Walker Allure er med ekstra dør og fluenet i vinduet. Leveres i farver som forteltet. Indertelt kan tilkøbes

Walker Atrium 300 Easy Door - Fås i to farvekombinationer

Den fortsatte udvikling resulterer i stigende komfort i samtlige af vore modeller. Dette er straks synligt i vor Atrium 300 Easy-Door, som giver mulighed for valgfri placering af dør. Siderne i forteltet er forsynet med ekstra vinduer, som giver fornemmelse af et større rum med masser af lys, også selv om der er monteret en udbygning. Sammensætningen af antracite og isblå, det innovative design og den kraftige TenCate All Season teltdug, der er brugt i tag og sider, gør forteltet moderne mange år fremover. Walker Atrium 300 kan leveres med stel af stål eller glasfiber.

Palladium 350

Valget af Palladium 350 forteltet signalerer tydeligt smagfuldhed. Farvesammensætningen af Antracit giver helt nye dimensioner til nutidens campingliv. Palladium 350, som er specielt designet til standcampister, er lavet af den kraftige helårs teltdug fra Ten Cate i dybden 350 cm. Fronten på teltet er 2 paneler, som kan flyttes såkaldt Easy-Door. Frontpanelerne kan også rykkes længere ind i teltet, som derved bliver 240 cm dyb med et udhæng på 110 cm. Med en ekstra skillevæg, der fås som tilbehør kan skabes et L formet areal, hvor man kan placere bord og stole.

Palladium 350 med fronten trukket tilbage

Specifikationer• Dybde: 350 cm • Tag: Ten Cate ensidet PU coated med printmotiv; 260 g/m2 • Sider og front: Ten Cate ensidet PU coated; 240 g/m2 • Stænger: stål 25 mm; med Easy PowerGrip kan bestilles. (3 tagstænger 28 mm) 2 ekstra tagstænger fra skinnemål 885. 2 ekstra frontstænger fra skinnemål 975 • Udluftning: I front samt i en af siderne • Front og sidestykker: Nedfældbare og aftagelige med lynlås• Frontstykkerne kan byttes rundt: Easy-Door! • Inklusiv Easy-Setup system! • Inklusiv understykke og hjulafdækning!• 24 måneders garanti• Passer også til aero-campingvogne• Vægt: Skinnemål 900 ca. 56 kg

Palladium 350 med fronten helt fremme og ekstra frontdel

Tilbehør • Ekstra skillevæg som kan danne L formet fortelt • Ekstra frontdel • Castel solsejl / Plus-pakke; Patio solsejl • Sider Castel/Patio i samme farve som Palladium; med vinduer • Easy-Lock stormbånd (Fortelt 2 styk, Castel/Patio 2 x 3 styk) • Jolax fortelt tæppe - speciel pris! • Verandastang • Vinduesmarkise • Forteltlampe, dug • Udbygning kan placeres i både højre og venstre side • Sovekabine til udbygning • Solair sidemarkise • Walker stole: Kapas-Black • Walker læsejl WS-1 • Easy PowerGrip stål 25 mm kan bestilles • Stangspænder

Front solsejl patio!

Dette front solsejl Patio er specielt fremstillet til standcampister. Det specielle stålstel med ekstra tagstænger gør det meget solidt. Alle overtræk til stængerne er udstyret med lynlåse. Til Patio medfølger som standard to sider med vinduer som kan lynes på. Easy-Lock stormbånd, gardiner til siderne og Powergrips kan tilkøbes.

Castel solsejl

Walker Castel solsejl er specielt designet, så det kan monteres direkte på dit Walker fortelt Fusion, Allure, Signum, Atrium og Palladium. Det er et fantastisk solsejl med en dybde på 230 cm og er hele vejen igennem fremstillet af Ten Cate ensidet PU coated materiale: 240 g/m2. Walker Castel solsejl leveres med et specielt udviklet stålstel, som gør at det er meget solidt. Er dit fortelt ikke af mærket Walker, kan Walker Castel solsejl måske alligevel monteres på dit fortelt. Til Walker Castel solsejl kan der leveres specielle sidestykker som ekstra udstyr, disse leveres med vindue i samme farve som fortelt og passer til både højre og venstre side af solsejlet. Castel med sidestykker.

Weekender 240

Den fint sammensatte sidevæg giver Weekender 240 et flot sportsligt udtryk.
Weekender er 240 cm dyb. Der er tilstrækkelig plads til let at placere bord og stole. Begge sidevægge kan lynes af, hvilket
gør det endnu lettere at stille op.
Som standard leveres Weekender med stålstel men kan mod merpris leveres med 28 mm aluminium eller glasfiberstel samt Easy-PowerGrip.
Weekender 240 føres i farverne:
• Antracit: Ten Cate Design
• Blå/grå
• Grå/bordeaux
• Blå/grå
• Grå/bordeaux

Touring-Plus

Udelukkende til Eriba Touring, Trigano Silver og Eriba Feeling 230 campingvogne har Walker designet Walker Touring-Plus. Walker Touring-Plus er et ideelt fortelt til Eriba + Trigano campister som vil nyde den maksimale komfort. Alle sider og fronter kan lynes af så forteltet kan bruges som et solsejl. Gardiner medfølger til denne model. Der er udluftning i fronten. Specifikationer • Dybde: 240 cm • Tag: Ten Cate ensidet PU coated; 240 g/m2 • Sider og front: Ten Cate ensidet PU coated: 220 g/m2 • Stænger: Aluminiumsstænger 28 mm med Easy-PowerGrip • Udluftning: I front • Front og sidestykker: Nedfældbare og aftagelige med lynlås• Inklusiv Easy-Setup system! • Inklusiv understykke og hjulafdækning! • 24 måneders garanti • Vægt: ca. 26 kg

T@B

Passer perfekt til T@B 320 og T@B 400• Fortelt og solsejl på en gang, frontpaneler og højre panel kan lynes af• Hurtig at sætte op med Easy-Setup låse• Tag og sider lavet af Ten Cate All Season coated: 240 g/m2• Dybde: 240cm• Leveres med 28mm aluminium stel og PowerGrips • Leveres med understykke, hjulafdækning og gardiner• Gratis opbevaringstaske• Vægt: T@B 320 ca. 21 kg /T@B 400 ca. 25 kg

Walker til Adria Action

Passer perfekt til Adria Action• Fortelt og solsejl på en gang, alle sider kan lynes af• Hurtig at sætte op med Easy-Setup låse• Tag og sider lavet af Ten Cate All Season coated; 240 g/m2• Dybde: 240 cm• Leveres med 28 mm aluminium stel og PowerGrips• Leveres med understykke, hjulafdækning og gardiner• Gratis opbevaringstaske• Samlet vægt ca. 25 kg

Specielt til Kip Shelter campingvogne har Walker udviklet Shelter forteltet

Passer perfekt til Kip Shelter

Fortelt og solsejl på en gang, frontpaneler og højre panel kan lynes af

Hurtig at sætte op med Easy-Setup låse

Tag og sider lavet af Ten Cate All Season coated: 240 g/m2

Dybde: 240cm

Leveres med 28mm aluminium stel og PowerGrips

Leveres med understykke, hjulafdækning og gardiner

Gratis opbevaringstaske

Vægt: ca. 22 kg

Knaus Sport&Fun

Specielt til Knaus Sport&Fun campingvogne har Walker udviklet Sport&Fun forteltet.
Passer perfekt til Knaus Sport&Fun
Fortelt og solsejl på en gang, frontpaneler og højre panel
kan lynes af
Hurtig at sætte op med Easy-Setup låse
Tag og sider lavet af Ten Cate All Season coated: 240 g/m2
Dybde: 240cm
Leveres med 28mm aluminium stel og PowerGrips
Leveres med understykke, hjulafdækning og gardiner
Gratis opbevaringstaske
Vægt: ca. 29 kg

Snow & Fun Plus - vintertelt fra Walker

Snow & Fun Plus er vort nye fortelt til vintercampisten. Det er større og mere modstandsdygtigt end mange lignende modeller fra andre leverandører. Grundstørrelsen er 240 cm bred og 180 cm dyb. I begge sider af taget er der ventilationsåbninger, som kan lukkes udefra. Som ekstra udstyr kan der leveres et Safety Sæt, som består af ekstra front-og tagstænger, der gør det muligt for teltet at bære et tykt lag sne. Vægten på Snow & Fun Plus er ca. 23 kg. Tilbehør • Easy-Lock stormbånd (Fortelt 2 styk) • Vinter sikring; Safety Sæt • Termoloft • Easy-Lock stormbånd: 2 styk

Snow & Fun PLus Eriba Feeling

Snow&Fun plus til Eriba Feeling, Eriba touring, Trigano silver, Bürstner Averso Plus og Bürstner Premio Plus

Walker Maxi 300 og 380

Begge modeller er lavet af den kraftige TenCate All Season ensidet PU coatede teltdug, 240 g/m2, i friske nye antracite farver og leveres med stålstel. Som ekstraudstyr kan der leveres Safety sæt, som består af ekstra front og tagstænger, der gør det muligt for teltet at bære et tykt lag sne. I hver side af taget er der en ventilationsåbning med lukning udefra. 28 mm aluminium stel med Easy-PowerGrip kan købes som ekstraudstyr.
Specifikationer • Dybde Maxi 300: 235 cm / Dybde Maxi 380: 235 cm • Bredde Maxi 300: 310 cm / Bredde Maxi 380: 385 cm • Tag: Ten Cate ensidet PU coated; 240 g/m2 • Sider: Ten Cate ensidet PU coated; 240 g/m2 Front Maxi 300 kan lynes af, 2 stk Fronten Maxi 380 kan lynes af, 2 stk • Stænger: stål 25 mm; med Easy PowerGrip kan bestilles • Vægt Maxi 300 stål: ca. 30 kg • Vægt Maxi 380 stål: ca. 35 kg • Inklusiv Easy-Setup system! • Inklusiv understykke og hjulafdækning! • 2 indgange • 24 måneders garanti. Tilbehør • Easy-Lock stormbånd • Jolax fortelt tæppe - speciel pris! • Vinduesmarkise • Forteltlampe, dug • Walker stole: Kapas-Black • Vinter sikring stål • Termoloft • Walker læsejl WS-1 • Easy-PowerGrip stål kan bestilles

Læsejl i farver som forteltene

Easy-Lock stormbånd

Om Sørens Camping
1. marts 2005 : Søren Olsen - bornholmer - er nu på egen boldgade med forretningen Sørens Camping mellem Herning og Snejbjerg.

Med næsten 30 år i branchen er Sørens Camping et sikkert sted at lave sin handel
Har pr. 1/2 2006 udvidet med Enggårdvej 31 og vi har også en hal på ca. 450m2
Fra 2007 til 2010 havde vi en afd. i Klemensker på Bornholm.
Febuar 2008 blev vi Camp-let center: Så vi sælger nye Camp-letter.
Se de sidste nye modeller hos os.
Jeg har over 28 års Camp-let erfaring.
1. dec. 2012 åbnede vi i nye lokaler på 1400 m2 på Teglvænget 7-9.
1. marts 2015 holdt vi 10 års jubilæum som Sørens Camping.
1. juni 2015 til udgangen af 2019 havde vi en lille afd. på Bornholm igen på Nordskoven Strand Camping i Rønne,
1. marts 2020 holder vi 15 års jubilæum

mvh
Søren E. Kure Olsen
Kontakt
Sørens Camping
Teglvænget 7-9
7400 Herning
97161418
so@scamping.dk

Find vej
Sørens Camping  |   Teglvænget 7-9  |   7400  Herning  |   97161418  |   so@scamping.dk